Sreda 03.02.2016.
12:30
Vestionline

Kikinda: Saobraćajci mu pišu kazne, on im demolira automobile

Tanjug
Sveti se saobraćajcima

- Za dva meseca oštećena su tri privatna automobila saobraćajaca u Kikindi. Prvo je na parkingu ispred saobraćajne policije u Kikindi oštećeno vozilo saobraćajca M. Z. dok je bio na dužnosti. Njemu je neko kamenom ili ciglom razbio prednje i zadnje staklo. I saobraćajcu K.D. je na isti način oštećeno vozilo na parkingu ispred njegove kuće. Pre nekoliko dana demolirano je još jedno vozilo saobraćajca C.D. takođe na parkingu ispred stanice saobraćajne policije u Kikindi - izjavio je Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

U saopštenju se navodi da postoje indicije koja osoba razbija kamenjem vozila saobraćajaca. U pitanju je vozač kome su neposredno pre nego što je kamenjem ili ciglom razbijao vozila policajaca, pisane saobraćajne kazne i na ovaj način želi da iskali svoj bes na saobraćacajce koji samo rade svoj posao.

- Međutim već dva meseca policajci su žrtve ovog vandala, a on niti je uhapšen, niti je protiv njega pokrenut postupak. Ukoliko saobraćajci treba da budu žrtve zbog onoga što rade i ako nadležni ne mogu da ih zaštite, kakva se to poruka šalje onima koji odgovorno rade svoj posao u našoj državi - kaže Mijailović.

2024 © - Vesti online