Ponedeljak 01.02.2016.
21:56
Vestionline, mozzartsport.com

"Živkoviću, napiši cifru za koju želiš da igraš za Partizan"

partizan.rs
Kad ne može silom, ajde da pokušaju milom: Andrija Živković pred novim ultimatumom ljudi iz Humske

Portal mozzartsport.com piše da je sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev otputovao hitno u Nikoziju ne bi li razmrsio "Gordijev čvor".

- Živkovićevoj porodici smo ponudili da pred televizijskim kamerama i svim mogućim advokatima pred Andriju stavimo blanko ugovor. Dakle, da beli papir na sto, a da on napiše cifru za koju želi da igra za naš klub. Da konkretizuje koje to uslove želi da bi produžio saradnju - poručio Iliev i dodao:

- Ukoliko Andrija Živković pristane na ove uslove, Partizan bi poslao stoprocentni vlasnik novog ugovora, što je svakako povoljna okolnost za obe strane. On nam ne znači ništa ako ostane još tri ili četiri meseca, nego za budućnost. Mlad je igrač, mislimo da će mu cena biti veća i da može da sazri ako igra u Partizanu. Naročito zbog toga što imamo negativne primere njegovih vršnjaka. Da li neko zna gde je Danilo Pantić, a pričale su se bajke o njemu - podvukao je sportski direktor srpskog šampiona.

Podsetimo, prethodnih nedelja organizovana je prava hajka na mladog vezistu ne bi li ga "slomili". Zasad, Andrija i njegova porodica odolevaju pritiscima. Do kad, videćemo...

2024 © - Vesti online