Ponedeljak 01.02.2016.
21:44
Vestionline

Ceca završila svinjarstvo, Karleuša za kasirku!

V. Sekulić
Završila svinjarstvo a danas među najbogatijima u regionu

Pevačice Dragana Mirković i Jelena Karleuša završile su trgovačku školu, dok je Seka Aleksić frizerka po zanimanju.

Jedna od najpopularnijih pevačica sa Balkana Svetlana Ceca Ražnatović završila je četiri razreda u veterinarskoj školi u Žitorađi, smer svinjarstvo! 

Severina, Dara i Vesna Zmijanac - samo osnovna škola 

instagram.com

Među onima koje su završile samo osnovnu školu su Severina, Dara Bubamara i Vesna Zmijanac, koja ima i kurs za daktilografa. 

Lepa Brena je odmah na startu odustala od studija turizma, pa je ostala na srednjoj turističkoj školi, koju je završila pre nego što je započela muzičku karijeru.

Iako obrazovanje ne treba poistovećivati sa inteligencijom, većina ljudi se iznenadi kada čuje da neki od naših najvećih zvezda nemaju završenu ni srednju školu. Međutim, postoje i oni visoko obrazovani na koje možemo biti ponosni.

Na domaćoj sceni sa diplomom Ekonomskog fakulteta može se pohvaliti Zdravko Čolić, dok su Pravni fakultet završili Neda Ukraden (takođe završila i Filološki fakultet) i Zorica Brunclik koja je studirala u Nišu.

Srednje muzičko obrazovanje imaju Aleksandra i Kristina Kovač, Ivana Pavlović, Romana Panić, Zoran Živanović Žika, Zvonimir Đukić Đule, Saša Popović, Željko Samardžić i Maja Nikolić.

Visoko muzičko obrazovanje imaju i Kornelije Bata Kovač, Bilja Krstić, Sanja Ilić, Aleksandra Radović, Mari Mari, Lena Kovačević, Nataša Kojić i Ivana Jordan.

2024 © - Vesti online