Ponedeljak 01.02.2016.
13:57
Vestionline

Od "Čuvara plaže" do Voltera Vajta i plača na crvenom tepihu

youtube.com
Sad mu je smešno, ali trebalo je plaćati račune u mladosti...

Na samom početku karijere Brajan Krenston imao je ulogu u seriji "Čuvari plaže". To je uloga zbog koje ga je sada malo sramota, ali svejedno zna da se našali na sopstveni račun. 

Na dodeli nagrada “SAG” glumcu su prikazali snimak iz 1989. godine, a glumac se rasplakao na crvenom tepihu. 

- Ne znam kako sam mogao da sanjam o Emiju ili SAG nagradama. Uvek zaplačem kad to vidim. A ova scena na brodu, mislim da je tajna uspeha zapravio bio proliv, stvarno sam imao morsku bolest - kazao je duhoviti Brajan kojeg publika ipak prepoznaje kao oca is serije “Malkolm u sredini” i po jednoj od najboljih serija svih vremena “Breaking Bad”.

Brajan Krenston svakako ima taj luksuz da se šali na svoj račun pred milionskim auditorijumom, jer je već godinama jedan od najboljih i najcenjenijih glumaca na svetu.

Iako možda nije najpopularniji, Krenston je sebi obezbedio "besmrtnost" fenomenalno odglumljenom ulogom Voltera Vajta u višestruko nagrađivanoj seriji "Breaking Bad".

Za tu ulogu 4 puta je dobio nagradu Emi za najboljeg glumca, a od toga 3 godine zaredom, što je u istoriji ove nagrade uspelo samo još, sada ozloglašenom, Bilu Kozbiju šesdesetih godina prošlog veka.

Krenstona krajem februara očekuje dodela nagrada Oskar, gde je nominovan za najboljeg glumca za film Trambo, u kome glumi čuvenog američkog scenaristu i pisca Daltona Tramba.

2024 © - Vesti online