Ponedeljak 01.02.2016.
05:15
B. Grujić - Vesti

Iz Nemačke na sahranu brata

Tanjug
Krhotine letele na sve strane (Foto: Ilustracija)

Najteže je bilo majci Verici i ocu Svetozaru koji su sa suzama očekivali dolazak Predragovog starijeg brata Nenada, koji živi u Nemačkoj. A onda je Predrag ispraćen na večni počinak.
Predrag je preminuo na licu mesta u sudaru četiri automobila na putu između Novog Miloševa i Novog Bečeja, dok je 45-godišnji vozač fijata, iz Kikinde, zadobio teške povrede.

Nesreća se dogodila po mraku i magli u delu atara koji meštani zovu Crna bara, tri kilometra od Novog Miloševa.

- Na seat Isakova iz suprotnog pravca naleteo je fijat koji je preticao dva vozila. Onda su naleteli još jedan automobil i vozilo Hitne pomoći - kaže izvor iz istrage.

Aleksandar Isakov, stric stradalog, kaže da je Predrag krenuo u Novi Sad kod devojke.
- Vratio se s posla kući i presvukao se. Majka Verica ga je ispratila ne sluteći šta će se desiti. Vikende je uvek provodio kod devojke - kaže Predragov stric.

Zoran Rosić, vlasnik auto-škole Kijo, kaže da je Predrag šest godina radio kod njega.
- Vraćajući se u svoju traku vozač fijata je očešao bankinu, trgnuo volan ulevo i naleteo direktno na Predragov auto. Vozilo Hitne pomoći na koje je Predrag odbačen prevozilo je pacijenta kući s dijalize - kaže Zoran i priča da je Predrag bio izuzetan čovek i profesionalac kojeg su kandidati mnogo voleli.

- Bio mi je poput sina. Ne mogu da poverujem da ga nema - vrti glavom Zoran.

Deonica smrti

Predragov stric napominje da se na toj deonici dogodilo nekoliko teških saobraćajnih nesreća.
- Nekoliko mojih prijatelja i rođaka stradalo je baš na tom delu puta. Pamtim bar deset nesreća s fatalnim ishodom - priča Predragov stric.

2024 © - Vesti online