Petak 29.01.2016.
21:30
Vestionline

Njene fotke sa Fejsa završile su na porno sajtu

printscreen
Život joj postao pakao: Milica Ilić

Milica Ilić iz Niša podnela je krivičnu prijavu protiv NN počinioca koji je njenu fotografiju sa Fejsbuka montirao na profil dame za poslovnu pratnju pod imenom Milica Lux, piše "Blic":

- Pozvali su me 26. januara prijatelji iz Surdulice i rekli da su preko Vajbera od prijatelja iz Beograda dobili fotografiju profila devojke za poslovnu pratnju na kojoj je moja fotografija. Neko je iskoristio činjenicu da imamo isto ime i godine, dok ostali podaci nisu tačni. A onda je ta moja slika sa navodnim novim profilom Milice Lux krenula da kruži društvenim mrežama i počeli su da je dobijaju svi oni koji me znaju i ne znaju, najčešće putem Vajbera - priča Milica, koja će uskoro diplomirati na Filozofskom fakultetu u Nišu.

Ona kaže da je slika najverovatnije prvo kružila po Beogradu da bi na kraju došla do Niša i njenog rodnog mesta Surdulice.

- Za mesec dana bi trebalo da počnem da volontiram u jednoj srednjoj školi i ovakav negativni publicitet mi ne treba. Želim samo da sperem ljagu sa svog imena Milica Ilić - apsolventkinja na Filozofskom fakultetu.

- Poslednja dva dana su mi pakao. I ja i moja porodica smo veoma uznemireni zbog svega. Obratila sam se policiji i tužilaštvu i već sam podnela krivičnu prijavu protiv NN lica za narušavanje identiteta, zloupotrebu mojih slika, kao i za narušavanje mira i ugleda. Svakako niko sa ovakvim stvarima ne bi trebalo da se šali. Za mesec dana bi trebalo da počnem da volontiram u jednoj srednjoj školi i ovakav negativni publicitet mi ne treba. Želim samo da sperem ljagu sa svog imena, a državni organi će, nadam se, pronaći ko stoji iza ovoga - kaže Milica.

2024 © - Vesti online