Subota 30.01.2016.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: V. Sekulić

Bravo, Sergej!

V. Sekulić
Slatki paket štićeniku: Sergej Milićević

A i samom mališanu koji se junački bori tri i po godine protiv tumora na mozgu, samo uz pomoć humanitarnih organizacija, darova plemenitih ljudi i podrške čitalaca "Vesti", jer za ovo dete više nije bilo leka u Srbiji a ni Fond zdravstvenog osiguranja nije stao iza lečenja u inostranstvu.

Sergej je operisan u decembru 2014. kada je, zbog velikog rizika, uklonjeno samo oko 40 odsto tumora i prateća cista. Posle su turski lekari tretirali pacijenta aparatom koji zrači direktno tumor i ne oštećuje okolno tkivo.

"Primio je trideset terapija i kao što vidite ojačao je, dobio na kilaži i ponovo je to veselo dete, puno energije, koje se normalno razvija. Kod kuće i dalje primenjujemo zdravu ishranu i bioenergetske metode. Zato još jednom hvala svima koji su nas svojski podržali", poručuje majka Jasna Milićević-Jelenković.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online