Petak 29.01.2016.
10:26
Vestionline

"Neću se smiriti dok Vendi ne strpam u zatvor"

A. Čukić
Prešlo se na pretnje zatvorom: Vesna Bukelić Vendi

Folkerku je najviše potreslo to što je Vendi u medijima rekla za nju da je zaslužila likvidiranje, da će je uništiti i da će to biti njen kraj.

- Jednostavno neću dozvoliti da me više iko javno maltretira i lepo sam se obratila svojim advokatima, koji su najjači u gradu. Neću žaliti para dok ne isteram pravdu! Dosta sam se ja bavila njom, neka sada to sud preuzme. Mene ne zanima njen novac jer ga i nema, platiće ona drugačije tu kaznu, a to sud najbolje zna. Neka ide u zatvor! Neka odgovara, šta me briga, to je i zaslužila - rekla je Zorica.

S druge strane, Vendi kaže da se nije uplašila prijave.

- Đavo da me tuži?! Đavo traži pravdu preko mog imena?! Ima ona poznata izreka "ko se mača lati, od mača će i poginuti". Zorica strada od sopstvenog. Lično ću je strpati iza rešetaka zbog napada na mene i donosiću joj banane u zatvor kao humanitarni čin. Tamo će ribati klonju sa Hasanom Dudićem. Divlja svinja, iako nije bila izazvana, započela je hajku protiv mene još pre pet godina, dok sam učestvovala na "Farmi", i bezrazložno davala izjave o mom detetu, o nekom gulašu koji je u humanitarne svrhe slala i uopšte o mom ugledu, dostojanstvu i autoritetu. To isto ponavljala je u drugim medijima, kao što je jutarnji program Pinka. Zgrozila sam se kad sam po svom izlasku s "Farme" sve to videla - rekla je Vendi.

2024 © - Vesti online