Sreda 27.01.2016.
13:43
Vestionline, mozzartsport.com

Ilić grmi na saigrača: Živkoviću, što nam ovo radiš?

partizan.rs
U nemilosti kluba, ali i saigrača: Andrija Živković

Kapiten ikona kluba u ovom milenijumu Saša Ilić razočaran je postupkom mladog veziste.

- Dete, koji motiv imaš da ovo radiš Partizanu - upitao je Ilić saigrača, prenosi portal mozzartsport.com.

- Prvo, Andirja je ako ne najbolji, onda jedan od najboljih fudbalera Partizana u prethodnom periodu, međutim, to mu ne daje za pravo da se ovako ponaša - direktan je bio Saša Ilić posle jutarnjeg treninga u Nikoziji na kome je čak bio saigrač u ekipi sa Živkovićem, tokom igre na dva gola.

Nastavio je prilično uverljivim glasom:

- Ako su tačne određene informacije, koje sam čuo od ljudi iz kluba, smatram da je nekorektno da Žile ne prihvati jednu od dve opcije koje su mu preostale: da sad produži ugovor ili da ode u inostranstvo, a Partizan na osnovu toga dobije novac i procente.

Saša Ilić, sa svojih 38 godina i statusom hodajuće legende teško da može da bude izmanipulisan. Stekli smo utisak da priča iskreno, Iz srca. I da mu je jedini interes - Partizan. 

- Ne želim da stajem na stranu ni sadašnje ni bivše uprave, već pričam kao Andriji saigrač, ispred ekipe, koja mu je dosta toga pružila i verujem da je, između ostalog, zahvaljujući nama stigao do ovog igračkog statusa. Ne mogu ja da ga savetujem, jer je dečko punoletan, ima roditelje i menadžere i sa te strane mu želim svu sreću, jedino ne bih hteo da dođe u situaciju u koju ni on, a ni mi iz tima i kluba, ne bismo želeli, jer je izuzetno dobar igrač - rekao je Ilić za "Mocart sport".

2024 © - Vesti online