Sreda 27.01.2016.
10:01
Vestionline

Sergej Trifunović formira Vladu, Đuričko premijer

Twitter/sergio_trifunelli
Izazov "pravim" političarima: Sergej Trifunović

Očigldeno je slikanje pored zastave i u skupštinskim foteljama bilo dovoljno da počne da se razmišlja o preuzimanju vlasti

Jednoglasno se složio sa virtuelnim prijateljima da Đuričku najbolje stoji pozicija premijera, koju trenutno obavlja Aleksandar Vučić, te da bi mogao da sedne u njegovu fotelju.

S obzirom na to da je glumac Miloš Biković miljenik ruske publike, dok mediji bruje o njegovoj vezi sa manekenkom iz Moskve Sašom Lustekst, bilo je logično da mu Sergej dodeli taj resor.

- Miloš Biković će biti specijalni savetnik za odnose s Rusijom - stoji u predlozima, što je izazvalo smeh glumaca.

- Đuričko je već ušao u vladu koju sastavljam jer idu izbori. Zasad stvari stoje ovako: Nebojša Glogovac je ministar saobraćaja, Vlasta Velisavljević je ministar za sport i omladinu, Dragan Bjelogrlić je na čelu finansija, a Nataša Ninković ekonomije. Vojin Ćetković je ministar poljoprivrede i pecanja, kulturu ćemo po difoltu dati nekom ko nema veze s njom (verovatno Marijanu Rističeviću) - našalio se Trifunović.

 

Djuričko ušao u vladu.

A photo posted by sergio trifunelli (@sergio_trifunelli) on Jan 25, 2016 at 8:57am PST

Njegovim predlozima pridružili su se ostali glumci, ali i njegovi virtuelni prijatelji na Instagramu, gde je objavio plan kandidata za predstojeće izbore. Predlozi su prštali sa svih.

- Bolje Nenad Jezdić da bude bude ministar poljoprivrede, a Vojin Ćetković neka bude na čelu Vojske. Ti bi mogao da budeš ministar spoljnih poslova, a Andriji Miloševiću bismo mogli da damo novo ministarstvo za šalu i komiku (napaćen nam je narod). Mimu Karadžića stavi za ministra turizma, Dragana Nikolića za ministra energetike, a Milenu za gospođu ministarku. Srđan Todorović bi mogao da bude ministar policije, da kontroliše cirkulaciju šećerne vodice iz Bugarske - samo su neki od predloga koje je Trifunović usvojio bez pogovora.

2024 © - Vesti online