Sreda 27.01.2016.
07:45
J. Arsenović - Vesti

Voždovčani postali Vračarci!

M. Karović
Podvala SNS: Sanda Rašković Ivić

Ona je podsetila da su naprednjaci na prošlim izborima na Vračaru osvojili 11 odsto glasova, a da su na Voždovcu ranije održani vanredni lokalni izbori, pa ove godine oni neće biti sprovedeni u ovoj opštini gde vlast drži SNS.

- Svi lokalni izbori održani u poslednje tri godine nisu bili fer i demokratski, što pokazuje podatak o 94 razbijena nosa. Nasilje, zapošljavanje, deljenje raznih paketa, obilazak kuća i stanova - mislim da bi to sve trebalo ukinuti - izjavila je liderka DSS-a, upozoravajući na metode prekrajanja izborne volje kojim se služi režim.

Opštinu Vračar već duže od dve decenije drži Demokratska stranka i koalicioni partneri i još uvek je nedosanjani san vladajućih naprednjaka. SNS se obratio i Upravnom sudu, tvrdeći da sednica Skupštine opštine Vračar, kada je usvojen budžet, nije održana u skladu sa zakonom, ali je sud njihovu žalbu pre nekoliko dana odbio.

"Odbornička grupa SNS-a od početka mandata skoro je udvostručila broj odbornika činjenjem krivičnog dela trgovina uticajem, uz stalne ucene i pretnje", tvrdi Opštinski odbor DS-a.

2024 © - Vesti online