Utorak 26.01.2016.
10:01
Vestionline

Prvo izbor za mis, pa onda seks sa bogatim Arapima!

youtube.com/Chris Keys
Izbori za mis često kriju mračnu tajnu

"Zvezde estrade rade kao makroi"

Srpske bezbednosne službe otkrivaju da Srpkinje završavaju kao prostitutke u bogatim arapskim zemljama, gde mušterije traže devojke pod sloganom "što mlađe, to bolje". U ulozi makroa su najpoznatija lica domaće estrade, a sve pod maskom lažnih izbora za mis i manekenskih poslova.

Drugi lanac prostitucije vodi preko Novog Pazara. Devojke iz siromašnih zemalja Istočne Evrope, uglavnom Moldavije i Bugarske, preko Pazara idu ka bogatoj arapskoj zajednici na Malti, a zatim dalje ka zemljama EU ili Emiratima.

Opet su u pitanju devojke koje se bavi modelingom ili su već učestvovale na raznim izborima za mis.

Takođe, primećeno je i da se devojke koje se pojavljuju u raznim televizijskim emisijama na taj način gotovo same nude bogatim Arapima, kojima upadaju u oči zbog garderobe i silikona.

U međuvremenu, "Tijana - luksuzno društvo za vaše ekskluzivne momente", Jelena VIP, Lux Milica, Lollita - umetnička su imena devojaka koje uz svoje fotografije i brojeve mobilnih telefona na internetu oglašavaju ponudu. Uz svaku ide klasičan opis: godine, boja kose, visina, težina, obim grudi, a zatim i specifične reference samog posla.

Većina devojaka za sat seksa traži 120 evra, za četiri sata 500, dok je za 24 sata cena od 1.200 do 2.000 evra.

2024 © - Vesti online