Petak 22.01.2016.
08:58
Vestionline, Tanjug

Nit su Real, nit su Barsa...

ABA liga
Pokazati pravo lice: Dejan Radonjić

- Dolazi nam ekipa koja je ove sezone igra izvanredno u Evroligi. Oni nisu Real i Barselona, ali moramo tako da ih posmatramo. U Atini su propustili šansu da dođu kod nas sa 3:0, a ostao je upečatljiv i njihov trijumf protiv CSKA u Moskvi. Svesni smo sa kime igramo i potrebno je dosta toga da uradimo kako bismo došli do pobede - rekao je Radonjić i dodao:

Iz Zvezde su poručili da će, u slučaju da se ponovi incident sa ubacivanjem tvrdih predmeta u teren, naredni meč  protiv Lokomotice Kubanj odigrati bez gledalaca.

- Osim poznatih kvaliteta i prepoznatljivog stila, tranzicije i odličnom šutu za tri, igraju u dobroj formi. Neophodno je da svih 40 minuta budemo u jakom ritmu i pokažemo pravo lice do zacrtanih ciljeva.

Prema njegovim rečima među crveno-belima je prisutno ogromno zadovoljstvo zbog plasmana u Top16 fazu Evrolige, ali da se neće time zadovoljiti.

- Možda nije dovoljno apostrofirana koliko je jaka grupa bila u prvoj fazi. U jednom trenutku stvorena je slika da razmišljamo o drugom takmičenju, pored mnogo problema sa povredama koje smo imali.

Radonjić je dodao da nije siguran kada će se kapiten Luka Mitrović vratiti na parket posle povrede.

- Stigao je iz Istanbula i pojaviće se na treningu pred meč. Napravićemo plan rada, a na analizama moći ćemo da vidimo kada bi mogao da se očekuje njegov povratak. Nije idealan momenat da se kaže da je "to to", ali ide brže nego prema prvim najavama - zaključio je Radonjić.

Utakmica 4. kola E grupe Top16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Unikahe igra se sutra od 20 sati u dvorani "Pionir".

2024 © - Vesti online