Petak 21.05.2010.
14:43 >> 20:29h
Vestionline

Srbija - Nemačka 1:2

Nemci su prednost od 2:0 stekli posle pobeda Filipa Kolšrajbera nad Viktorom Troickim (7:6, 6:4), i Andreasa Beka, koji je savladao Filipa Krajinovića rezultatom 7:5, 6:4.

Srbija, inače branilac titule, takmičenje u Plavoj grupi završila je sa sva tri poraza, pošto je prethodno izgubila i duele sa Argentinom (1:2) i Francuskom (1:2).
 

Muška teniska reprezentacija Nemačke povela je 2:0 protiv Srbije, pošto je

Nemac Andreas Bek pobedio srpskog tenisera Filipa Krajinovića rezultatom 2:0, po setovima 7:5, 6:4. Filip Kolšrajber pobedio je sinoć Viktora Troickog 7:6, 6:4.

Nemačka je ostvarila konačan trijumf u meču, a kasnije danas trebalo bi da bude odigran meč dublova, koji će biti bez većeg takmičarskog značaja. Za srpsku selekciju trebalo bi da igraju Viktor Troicki i Nenad Zimonić, dok će za Nemačku da nastupe Filip Kolšrajber i Kristofer Kas.

Srbija, koja je prošle godine trijumfovala na Svetskom kupu u Dizeldorfu, osvojiće poslednje mesto u grupi sa tri poraza.

Naša selekcija je u prva dva kola poražena od Argentine (1:2) i Francuske (1:2). Nemačka je u prvom kolu poražena od Nemačke 2:1, a u drugom od Argentine identičnim rezultatom. Pobednik grupe plasiraće se u finale.


U finalu Svetskog kupa u Dizeldorfu sastaju se pobednici Plave i Crvene grupe, reprezentacije Argentine i SAD, koje su na takmičenju ostvarile maksimalan učinak od tri pobede. Duel dve selekcije počinje u subotu od 12 sati. 

2024 © - Vesti online