Utorak 19.01.2016.
20:54 >> 21:28h
blic.rs, Vestionline

Dolijao: Uhapšen Kristijan Golubović

facebook.com
Ne zna se zašta konkretno je "pao"

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva Kristijan Golubović doveden je u prostorije Policijske uprave u Kraljevu radi prikupljanja potrebnih obaveštenja, saznaje Tanjug.

Podsetimo, Goluboviću je izrečena pravosnažna kazna od osam godina zatvora još u novembru 2014. zbog trgovine heroinom, nakon što je uhapšen prilikom primopredaje u Hramu Svetog Marka u Beogradu 16. januara 2010.

Međutim, od novembra 2014. nije otišao u zatvor, dva puta zbog rođenja deteta. Poslednji put je predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović preinačio odluku Prvog suda i odložio mu odlazak u zatvor za tri meseca, do 5. januara ove godine, uzevši Golubovićevo angažovanje u "Farmi" kao razlog. 

Kristijan je ponovo zatražio odlaganje pozivajući se na zdravstveno stanje i medicinski zahvat na srednjem uhu koji ga nije sprečio da učestvuje u televizijskim emisijama, kao što je to bilo i pre dve večeri u "Parovima".

Kako saznaju mediji, nakon što pre dva dana gostovao na televiziji Hepi, Kristijan je saznao da ga policija goni, pa je pokušao da se sakrije u tajnom stanu u Kraljevu.

2024 © - Vesti online