Utorak 19.01.2016.
12:04
Vestionline, b92.net

"Novak je moj idol"

Reuters
Novak Đoković ne bi trebalo da ima težak zadatak protiv francuskog tinejdžera

U intervjuu za b92. net, Halis je pričao o meču sa Novakom, sigurno najvećim izazovom u dosadašnjoj karijeri. 

- Znam ko je s druge strane mreže, ali koncentrisaću se na sebe i pokušaću da razmišljam samo o svojoj igri. Daću sve od sebe - rekao je Francuz i dodao:

- Mnogo sam gledao Novaka, on je jedan od najpoznatijih tenisera na svetu i bio mi je jedan od idola, tako da će biti fenomenalno što ću sada moći da igram s njim. Već deset godina pratim njegovu karijeru, osvojio je mnogo grend slemova i jedan je od najboljih. Novak je poseban. Ne može da vam se ne sviđa i biće mi čast da igram s njim.

Halis je visok 191 cm, trenutno je 187. na ATP listi, a do sada je u karijeri igrao u glavnom žrebu jednog grend slem turnira. Izgubio je od Nadala u prvoj rundi Rolan Garosa. 

- Oslanjam se mnogo na servis i trudim se da napadam forhendom. Takođe, nastojim da izađem na mrežu kada se ukaže prilika. Prostora za napredak imam u svim segmentima igre, ali primarno je da poboljšam fizičku spremu i bekhend - zaključio je Halis izveštaču B92 iz Melburna.

Meč Đoković - Halis drugi je po redu u večernjem programu trećeg dana takmičenja i trebalo bi da počne u sredu oko 11 sati po srednjoevropskom vremenu. 

2024 © - Vesti online