Ponedeljak 18.01.2016.
12:23
alo.rs, Vestionline

Kad porastem biću Vučić

printscreen/twitter
Opravdava nove stranačke boje: Goran Vesić

Naime, čelnici Beograda, sa sve kamerama za slikanje, obišli su u nedelju kasno uveče radnike "Beograd-puta" na njihovom radnom mestu - u radionici gde brinu o ispravnosti vozila tog preduzeća, odneli im posluženje i zahvalili na velikom poslu koji su uradili da gradske ulice, i pored snega, ostanu čiste, prenosi "Beoinfo".

Vućić častio novinare ćevapima

Tanjug

Premijer Srbije Aleksandar Vučić organizovao je pre nekoliko dana prijem za novinare koje je lično poslužio hranom i pićem. Na meniju - ćevapi i vino! 

Sudeći po njihovim izjavama, Vesić i svita nisu izašli na hladnoću i sneg koji je cele noći padao u Beogradu, pa verovatno nisu odneli ni posluženje radnicima koji su čistili ulice i smrzavali se na "debelom" minusu. Grejali su se, kako i dolikuje vlastodršcima, u radionici za popravku mašina!

Gradski menadžer Goran Vesić, predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević i član Gradskog veća Dragomir Petronijević odneli su ćevape i piće radnicima "Beograd-puta" koji stalno brinu o ispravnosti vozila tog preduzeća.

- Ovo je jedan od najvažnijih delova "Beograd-puta". Ovih 20 ljudi održavaju sve mašine i mislim da Beograđani treba da vide gde se popravljaju svi oni kamioni koji održavaju naše ulice  -rekao je Vesić, dodajući da je to možda i najbolja putarska radionica u Srbiji.

Prema njegovim rečima, oni sami popravljaju sve kamione i zaslužuju svaku pohvalu.

- Beograđani treba da znaju da svi kamioni koji se nalaze na ulici izdržavaju da rade po 12 sati upravo zahvaljujući ovim ljudima i mi smo zahvalni "Beograd-putu" na velikom poslu koji je uradio - rekao je Vesić.

On je podsetio da su radnici tog preduzeća dva dana posipali so u gradu, da je posuto više od 600 tona soli i da upravo zahvaljujući preventivnom radu, sneg u nedelju uveče nije ostajao na ulicama.

2024 © - Vesti online