Ponedeljak 18.01.2016.
10:22
sputniknews.com, Vestionline

Razvratne gospođe: Seks sa migrantima za 20 evra!

wikipedia.org
Dok muškarci protestuju, žene hoće seks sa mladim migrantima

Seksi pare za cigare

Taina Sederstrem, instruktorka u centru za tražioce azila izjavila je lokalnim novinama da su neke sredovečne Finkinje viđene kako za vreme božićnih praznika na železničkoj stanici u Helsinkiju nude 20 evra maloletnim migrantima da bi imale seks sa njima.

Ona je dodala da je sigurna za najmanje dva takva slučaja, ali da ih je možda bilo i mnogo više. Zaposleni u centru pitali su se odakle mladićima migrantima novac za cigarete i druge stvari.

Sederstrem dodaje da u Finskoj takvi slučajevi još nisu zabeleženi i da se boji da će tinejdžeri migranti sada često da se vrzmaju oko železničke stanice, gde im može biti ponuđeno da prodaju drogu.

Na kursu naučili, u praksi primenjuju

U četvrtak su finske novine pisale o još jednom seks skandalu, ovaj put između radnice Crvenog krsta i migranta.

Peka Anala, direktor finskog Crvenog krsta izjavio je da ta tema predstavlja "apsolutni tabu" i da imigracione vlasti neće da se mašaju u ovaj slučaj jer je on "unutrašnje pitanje" Crvenog krsta.

Tužnu ironiju predstavlja činjenica da je Finska imigraciona služba 11. januara pokrenula kurs za migrante dostupne preko mobilnih uređaja, u kojem se uči o seksualnoj jednakosti i pravima svih tražilaca azila.

Glavne teme kursa su seksualnost i seksualno obrazovanje, seksualno uznemiravanje i briga o sopstvenom zdravlju, a cilj je da migranti razumeju kako finsko zakonodavstvo i društveni običaji tretiraju ove teme. Neki od migranata su, očito, vrlo brzo počeli u praksi da primenjuju ono što su naučili iz kursa.

2024 © - Vesti online