Nedelja 17.01.2016.
13:21
Tanjug

Vučić obradovao Pajtića: "Ostavka premijera sjajna vest za građane!"

Tanjug
Veruje da građani neće ćutati dok im se smanjuju plate, otimaju penzije, povećavaju porezi i cene

Pajtić je rekao da će DS izaći na izbore sa programom kojim će pokazati da se reforme mogu sprovoditi i nova radna mesta otvarati bez smanjivanja plata, bez štednje na građanima, bez ućutkivanja kritike i bez zloupotrebe vlasti. On je naveo da će vanredni parlamentarni izbori pokazati i Aleksandru Vučiću i njegovoj vlasti da građani neće ćutati dok im se "smanjuju plate, otimaju penzije, povećavaju porezi i cene".

Čovek koji govori kako je "pre godinu i devet meseci zatekao državu pred bankrotom" verovatno misli na ono što je sam ostavio u periodu svoje vlasti od 2012. do 2014. godine, naveo je Pajtić.

- Čovek koji, kada kaže da ne želi pogled u prošlost, misli samo na sopstvenu prošlost dok tuđu, falsifikovanu prošlost, već četiri godine koristi kao izgovor za sopstvenu nesposobnost, sada očekuje od građana još jednu šansu 'da se otarasi mangupa u svojim redovima'. Verovatno zato što prva četiri puta nije umeo dobro da ih izabere, a sada, peti put, to će uraditi baš kako treba - ocenio je Pajtić i istakao da je jedini problem što je Vučić već toliko puta u prethodne četiri godine obmanuo građane da nema pravo ni od koga da traži da mu ikada više veruje.

2024 © - Vesti online