Nedelja 17.01.2016.
10:41
Vestionline

Novak delio slatkiše: Da vidite šta ja jedem svaki dan

Tanjug/AP
Energetske kuglice: Novak Đoković

- Ovo su zdrave, energetske kuglice. Lepe su, slatke. Svideće vam se. Ja ovo jedem svaki dan. Ima tu raznih super sastojaka, semenki, mleka na biljnoj bazi, kakaa i drugih detalja. Stvarno zdrava kombinacija - ubedio je Đoković novinare očas posla da mu se pridruže.

On je potom dodao da mu je 2015. "najbolja godina u životu - bez sumnje". I ne čudi, izgubio je samo jedan Grend slem u njoj, finale Rolan Garosa.

- Uživao sam u svakom trenutku provedenom na terenu. Naravno, pokušaću da nastavim sa tim samopouzdanjem i kvalitetom koji sam prikazao naročito u završnici sezone. Moja prva 'radna nedelja' u 2016, u Dohi, protekla je savršeno. Nisam izgubio ni set. Dobro sam se pripremio, skoncentrisao se na neke detalje, postavio temelje za ono što sledi - kaže petostruki osvajač Australijan opena.

On će odbranu titule početi u ponedeljak, i to protiv Hjong Čunga iz Južne Koreje, 51. na rang listi.

Taj duel je treći na programu "Rod Lejver areni", na kojoj takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu. Prvi meč igraće Čehinja Petra Kvitova i Lukšika Kumkum sa Tajlanda, a posle njih na teren će aktuelna šampionka Australijan opena Amerikanka Serena Vilijams i Italijanka Kamila Đorđi.

To znači da Đoković neće početi svoj meč pre 04.00 ujutru po srednjeevropskom vremenu.

Tanjug/AP
2024 © - Vesti online