Subota 16.01.2016.
16:16
alo.rs

"Da li biste isto odlučili i da je moj sin izbo Amerikanca?"

N. Đurović
Sreto Ćulafić ogorčen!

- Kakvo izvinjenje, kakvi bakrači... Taj Lukas je pokušao da ubije mog sina, potom je pokušao da pobegne iz zemlje, a kazna za to mu je samo - izvini! Priznajem, osećam se prevareno kao otac i državljanin ove zemlje, pitam se da li je to pravda i gde su sada tužioci i sudije. Zašto ćute? Da li bi istu takvu odluku doneli i da je obrnuta sitacija. Žaliću se svima, a od nadležnih zahtevam jasno da kažu da li je ovo pravna država ili anarhistička - vidno iznerviran priča Sreto.

Prema njegovim rečima, gorak ukus u ustima ima i zato što se oseća izneverenim od svog advokata. 

- Za dogovor Lukasa s tužilaštvom ni moj sin ni ja nismo znali, a tog dana advokat Goran Petronijević nam je savetovao da se ne pojavimo na sudu. I šta je on uradio, otišao je tamo i dao legitimitet nekom dogovoru na koji mi nismo pristali. Zbog toga ćemo podneti tužbu protiv našeg advokata, a s Amerikancem ću se svim pravnim sredstvima razračunati. Istina i pravda moraju da pobede i tada će neko odgovarati i za preinačenje optužbe od pokušaja ubistva do lakih telesnih povreda - decidan je Sreto Ćulafić.

Košarkaš je izboden 25. oktobra, a nož mu je prošao pored srca. On je sedeo sa drugarima kada je naišao Lukas sa prijateljima i pitao ih da li imaju marihuanu. Kada su im rekli da nemaju, Amerikanac je ubo Ćulafića nožem.

2024 © - Vesti online