Petak 15.01.2016.
14:36
Vestionline, Alo rs

Miroslav: Fahreta, skini mi se s ku*ca!

A. Čukić
Ilić poručio Lepoj Breni šta zaista misli u ovom trenutku

Miroslav je očigledno upoznat sa tom činjenicom, pa se dodatno razbesneo jer već godinama ne razgovara sa koleginicom, pa kada su ga novinari lista "Alo" pozvali, bez ustručavanja je opleo po njoj, ali i onima koji govore da je Devin njegov sin.

- Ne interesuje me ko šta tvrdi, niti me interesuje gde je, šta radi i sa kim se druži. Jedino što imam je poruka za gospođu Fahretu, a to je: Skini mi se s ku*ca - rekao je besno Ilić.

Na pitanje zašto se tako obraća koleginici, rekao je:

- Pa eto tako, svi znaju zašto je tako! Tražili ste da vam kažem nešto i kazao sam. Imam ulitmatum cele moje porodice da uopšte ne nasedam ni na kakve provokacije, ali sam ipak odstupio od toga i nešto sam rekao. Rekao sam: Poručite gospođi Fahreti da mi se skine s ku*ca - ponovio je Miroslav.

Kada je u javnost dospela priča o navodnom vanbračnom sinu Miroslava Ilića, Lepa Brena je potvrdila da zna detalje te tajne romanse.

- Boba i ja za tu priču znamo od 1984 godine. Ćutali smo svih ovih godina jer smo želeli da zaštitimo Devina, a nismo hteli da neka naša izjava poremeti nečiji život. Mira i Devin su nam i danas prijatelji. Mogu da kažem sve najlepše o njoj i njenoj porodici, pogotovo o Devinu, koga moja porodica obožava - rekla je svojevremeno Brena.

2024 © - Vesti online