Petak 15.01.2016.
13:22
Vestionline, Alo rs

Priveden Tijanićev sin: Pretio komšiji da će da ga ubije!

Fonet
Aleksandar Tijanić (Foto: Ilustracija)

Tijaniću su posle privođenja privremeno oduzeta tri pištolja, koja je imao u ličnom posedu, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog ugrožavanja sigurnosti koja će ići redovnim putem, pa je posle saslušanja pušten kući.

Sukob između mladog Tijanića i Jovana L. traje još od 2014. godine, i to zbog garaže!

- Jovan L. tri dana uzastopno prijavljivao je Tijanića da mu ovaj preti. Naveo je da je zvao 9. i 10. januara policiju i pričao da Stefan stalno izaziva sukobe s njim. Ipak, 11. januara, on je pozvao policiju i naveo da mu Stefan sada preti smrću, i to pred ženom i detetom. On je policiji rekao da su se oni i ranije sukobljavali, ali da je ovog puta Stefan preterao, zbog čega se plaši za svoju sigurnost i sigurnost svoje porodice - priča izvor lista "Alo".

Jovan L. rekao je da je sukob izbio oko parkinga i garaže koju koristi da popravlja automobile, dok Tijanić smatra da samo on sme da je koristi i niko drugi. Nakon razgovora s automehaničarem, policija je privela Tijanića, koji je ispričao da nije imao nameru nikog da povredi i potvrdio da je svađa izbila zbog parkirališta koje Jovan koristi kao da je njegovo, ali i da zajedničku garažu nedozvoljeno eksploatiše.

2024 © - Vesti online