Utorak 12.01.2016.
19:42
Vestionline

Đokovićev prioritet u 2016. godini je...

Reuters
Jedva čeka da brani boje Srbije u Rio de Žaneiru: Novak Đoković

- Olimpijske igre su definitivno na vrhu liste prioriteta ove sezone. Već sam imao jedinstveno iskustvo predstavljajući svoju zemlju na Igrama u Pekingu i Londonu. A, s obzirom na moje igre u proteklih nekoliko sezona, imam osećaj da mogu da napravim dobar rezultat u Riju. Igraće se na tvrdoj podlozi usred leta i uslovi će biti veliki izazov za sve zbog velike vlage i vrućine -  rekao je Novak u intervjuu za britanski "Telegraf".

Novak je otkrio da će u Brazil da ode nedelju dana ranije.

- Imaću nedelju dana pripreme za te uslove. To znači da ću tamo otići ranije kako bih se navikao na uslove i izvukao najbolje iz sebe. Već se radujem ceremoniji otvaranja. Biću pred nekih najboljih sportista sveta. Olimpijske igre su druga dimenzija, dimenzija ponosa, časti i strasti. Radujem se što ću biti deo te energije, što ću da osetim tu energiju. 

Naš as je oktio koga bi voleo da upozna u olimpijskom selu. 

- Definitivno bih voleo da upoznam Juseina Bolta. Ali, ne bismo pili kafu. To bi bio čaj od nane i đumbir, jer je to veoma dobro za pročišćavanje jetre - rekao je Novak.

Đoković je učestvovao na Olimpijskim igrama u Pekingu i Londonu. U glavnom gradu Kine je osvojio bronzanu medalju, dok je na u Britaniji bio četvrti, a svi se nadamo da će u Riju da nas obraduje sa zlatom.

2024 © - Vesti online