Utorak 12.01.2016.
12:05
alo.rs

"Jedva čekam da pevam na Kosovu (za Srpsku novu godinu)"

A. Čukić
Biće to Željkov prvi nastup u Kosovskoj Mitrovici: "Ne osećam strah! Samo zadovoljstvo"

- Prvi put u karijeri ću imati koncert u Kosovskoj Mitrovici i veoma sam uzbuđen - kaže Željko, a na pitanje da li oseća strah zbog napete situacije koja vlada na tim prostorima odgovara:

- Ma ne, kakav strah da osećam, samo osećam zadovoljstvo. Nestrpljiv sam da se sretnem sa ljudima koji tamo žive, bore se svakog dana i trude se da imaju normalan život, posao, da školuju i čuvaju decu. Jedva čekam da vidim i zagrlim dečicu koja dolaze uvek u velikom broju na koncerte - ističe Joksimović.

Ovaj koncert organizuju Vlada Srbije, Kancelarija za Kosovo i Metohiju i opština Kosovska Mitrovica i o svim tehničkim detaljima, pa i obezbeđenju, brinu oni.

- Bićemo zajedno sa našim narodom na Kosovu, dočekaćemo Srpsku novu godinu uz pesmu i radost i siguran sam da će dugo pamtiti taj dan. Ukoliko budem imao vremena i prilike, svakako ću posetiti neki manastir - zaključuje Joksimović.

Njegov muzički spektakl s nestrpljenjem očekuju srpski žitelji Kosova, gde se danima priča o Željkovom dolasku sutra uveče. Iako će koncert biti direktno prenošen na nekoliko televizijskih i radijskih stanica, organizatori na platou očekuju veliki broj ljubitelja ove muzičke zvezde.

2024 © - Vesti online