Ponedeljak 11.01.2016.
20:41
Vestionline

Srpski vojvoda dočekao Rogozina: Gusle na poklon, kako i dolikuje

Šešelj je Rogozina dočekao u prostorijama Srpske radikalne stranke, nekoliko fotografija sa sastanka objavio je i na svom Instagram profilu. Nije krio vojvoda ponos i zadovoljstvo zbog ovog susreta, pa osmeh nije silazio sa lica. Kako i ne bi, nije mala stvar kada vas poseti jedan od najmoćnijih ljudi u Rusiji.

Kako je saopšteno iz Srpske radikalne stranke, u srdačnom i prijateljskom razgovoru koji je trajao sat vremena dr Šešelj je visokog ruskog zvaničnika obavestio o trenutnim političkim prilikama u Srbiji, kako u domenu unutrašnje, tako i spoljne politike.

Šešelj i Rogozin su se složili po svim bitnim političkim pitanjima i izneli zajednički stav Srpske radikalne stranke i predstavnika ruske vlade, da Srbija treba da intenzivira odnose sa Rusijom, da su Srbi i Rusi bratski narodi i da je budućnost Srbije okrenuta ka istoku.

Vojislav Šešelj je rekao da se energično protivi evrointegracijama, ali da bi Srpska radikalna stranka podržala svaku vlast koja bi se odrekla NATO pakta i puta ka Evropskoj uniji i okrenula ka Ruskoj Federaciji.

Lider radikala je darovao dragom gostu iz Rusije gusle, rakiju i monografiju srpskih manastira.

2024 © - Vesti online