Nedelja 10.01.2016.
20:00
Tanjug

"Za funkcionere SNS nema pravila, ni zakona"

Tanjug
Nisu ista pravila za sve: Balša Božović

On je dodao da se drugim građanima Srbije koje je neko tužio te tužbe uredno dostavljaju preko radnog mesta.

- Očigledno je da je na listu zloupotrebljenih institucija od strane Srpske napredne stranke uvrštena i služba Narodne skupštine Republike Srbije u kojoj, kako sam zvanično obavešten od strane nadležnog sudije, neko odbija da dostavi tužbu narodnom poslaniku Srpske napredne stranke Aleksandru Jovičiću, kog sam sa Bojanom Pajtićem tužio zbog neistina i mora besmislenih optužbi koje je izrekao na naš račun - naveo je Božović.


- Na isti način je zloupotrebljen i sud koji, tražeći od mene da dostavim Jovičićevu adresu, poručuje da nije voljan da, u skladu sa procedurom, od policijske uprave traži adresu tuženog kao što čini u svim drugim slučajevima. Postavlja se pitanje kakvu presudu treba da očekujemo od suda koji nema volje čak ni da dostavi tužbu Aleksandru Jovičiću. Ovako isto je postupao i Bratislav Gašić kom nije bilo moguće uručiti tužbu u Ministarstvu odbrane - dodao je on.

Poslanik DS navodi da se "po ko zna koji put pokazuje da jedna pravila i jedni zakoni važe za građane, a sasvim druga pravila i drugi zakoni za funkcionere Srpske napredne stranke, za koje nema ni pravila ni zakona".

2024 © - Vesti online