Nedelja 10.01.2016.
11:15
Vestionline

Liverpul zvao Paunovića: Marko je rođen za "Enfild"

M. Todorović
Učitelj: Veljko Paunović

- On je neverovatan dečko. Njegova ličnost je u potpunom skladu sa vrednostima Liverpula, tima sa velikom tradicijom poznatom širom sveta. Zna veoma dobro kako da se prilagodi tom nivou i zna kako bi trebalo da se ponaša kako bi postao veoma uspešan igrač Liverpula. Pre tri godine sam mu rekao da verujem u njega, kako će postati seniorski igrač reprezentacije. Napredak koji je ostvario za tri godine je zadivljujuć. Ima veliki potencijal i talenat, na njemu je da iskoristi sve prednosti toga. Hoće da uči, otvoren je, postavlja pitanja i napreduje. Ima dobru tehniku uz visinu, sjajno kontroliše igru na sredini terena. Ima kapacitet da daje golove i asistira. Ofanzivno je nastrojen, uklopiće se savršeno - rekao je Paunović.

Primećeno je i da Grujić nije igrao finale Svetskog prvenstva protiv Brazila. Mlađi je od saigrača iz nacionalnog tima, pa je prihvatio ulogu rezerviste.

- Sa time se odlično nosio. Kada je Marko došao na Svetsko prvenstvo, nije igrao za Crvenu zvezdu toliko. Bio je na pozajmici, imao je drugorazrednu ulogu u Zvezdi. Borio se za mesto, ali smo mi znali kako je projektovan. Sjajan je momak, znali smo da je spreman da bude tu makar kao deo igračkog kadra. Njegov stav na treningu je fantastičan, uvek je među najboljima i uradiće sve što se od njega zahteva. Nisam imao nikakav problem za tri godine saradnje sa njim - zaključio je Paunović i ohrabrio navijače Liverpula.

2024 © - Vesti online