Subota 09.01.2016.
23:13
alo.rs

"Pokušao sam da se ubijem jer mi fali pažnja"

facebook.com
Priznaje da je depresivac: Miki Đuričić

- Psiholog mi je potvrdio ono što sam već duboko u sebi znao, a to je da razmišljam kao tinejdžer od 15 godina. Problem je i što u životu projektujem scene iz filmova ili knjiga koje sam pročitao, pa u određenim situacijama reagujem kao virtuelni likovi - priznaje Miki i situaciju u kojoj je pred kamerama počeo da seče vene objašnjava kao izazov za svoju devojku Anđelu Lakićević, čija pažnja mu je falila.

- Nikada ranije nisam pokušavao da se ubijem, a i ovo je bila više farsa da vidim kako će da reaguje Anđela. Tačno je da sam depresivac, naročito kada slušam pesme Arsena Dedića i kada pada kiša, jer živim u Sremu. Najviše volim da budem sam, a evo sada više od 100 dana sam zatvoren u rijalitiju. Nikada ovoliko dugo nisam izdržao, uvek sam bežao mnogo ranije i zbog toga sada pucam - objašnjava Đuričić, koji tvrdi da će se promeniti.

- Dao sam sebi obećanje na Božić da ću se promeniti i da neću na laži i provokacije reagovati necivilizovano jer su moja reagovanja gora nego njihove smicalice. Mislim da sam postao osetljiviji zato što sam se zaljubio pa brzo planem - priznaje Miki, koji bi želeo da se oženi Anđelom.

- Voleo bih da naša veza uspe i završi se brakom, ali ćemo, kada izađemo iz rijalitija, prvo pokušati da živimo zajedno. Ona mi odgovara i poštujem je zato što me trpi. Planirali smo i zajednički biznis kada napustimo „Parove“, a to je da otvorimo restoran koji će se zvati "Glumica“ - kaže pčelar.

2024 © - Vesti online