Petak 08.01.2016.
20:20
Tanjug

"Da Ramin san ne postane noćna mora regiona"

Reuters
Srbija nikada neće dozovoliti da Ramini snovi postanu stvarnost

On je na taj način reagovao na to što je Rama na svom profilu na Fejsbuku postavio fotografiju sa zajedničke sednice vlada Albanije i Kosova pod sloganom “Jedna zemlja - jedan narod - jedan san".

- Dobro je što će ostati san, da ne postane noćna mora regiona - rekao je Đurić u izjavi Tanjugu i dodao da ovakve provokacije o prekrajanju granica na Balkanu ne doprinose razvoju normalizacije odnosa, već samo ugrožavaju krhku stablilnost u regionu.

Prema njegovim rečima, Srbija nikada neće dozvoliti da Rama i Hašim Tači te snove dosanjaju.

- Pitam se samo kako bi EU i UN reagovali kada bi, na primer, na svojoj Fejsbuk stranici premijer Srbije objavio sličan komentar za razne druge teritorije na Balkanu - prokomentarisao je Đurić.

Rama je, prvog dana ove godine, na profilu na Fejsbuku ostavio fotografiju sednice održane krajem 23. marta prošle godine, a na kojoj su oko okruglog stola okupljeni premijeri i ministri albanske i kosovske vlade. U sredini se nalazi zastava Albanije, a Rama je fotografiju postavio na svom profilu na Fejsbuku proglasivši je najboljom fotografijom u 2015. godini.

2024 © - Vesti online