Četvrtak 07.01.2016.
11:09
tanjug

Vučić razume zašto ga kritikuju: "Morate da menjate navike"

Tanjug
"U toku je borba za vlast, neki su izgubili privilegije"

Premijer je izjavio i da mu je lako da reaguje na kritike koje nisu istinite, ali i da je teško da odgovori za ono za šta se bori, a to je menjanje navika u društvu.

"Ne čitam štampu, potrošim na to 10 minuta"

Upitan slaže li se da je generalno štampa kod nas postala politički rijaliti program, premijer je rekao da ne čita štampu, kao i da dnevno potroši deset minuta možda na to, ali primećuje da nema pozitivnih vesti jer to ljude ne interesuje.

- Sada je, međutim, u toku borba za vlast, a u međuvremenu su neki izgubili privilegije, deo kolača koji su imali i oni bi želeli da budu bogatiji, kao što su ranije bili i to na osnovu kompanija sa državnim i javnim preduzećima - rekao je Vučić i dodao da to razume, ali da je upravo to razlog što postoji sveopšta hajka.

"Zabavljaju me transparenti"

- Kada pročitate novine mislite da živite u zemlji koja je najgora na kugli zemaljskoj, a onda pročitate izveštaje EU i MMF-a i dođe Merkel da vam čestita - primetio je Vučić.

- Naučio sam da me to ne ometa u radu, sada se zabavljam kada vidim i transparente i šta sve viču, a znam da argumente nemaju i zato nemam problem da odem bilo gde i odgovorim na svako pitanje, pa i kad opozicione partije dođu ispred Vlade - poručio je premijer.

2024 © - Vesti online