Sreda 06.01.2016.
15:34
Vestionline

KRAJ! Grujić u Liverpulu, Zvezdin do kraja sezone

- Oduševljeni smo što možemo da potvrdimo dovođenje srpskog veznog fudbalera Marka Grujića. Grujić u Liverpul dolazi iz beogradske Crvene zvezde, u koju će se odmah vratiti na pozajmicu do kraja sezone - navodi se na Tviter nalogu Liverpula.

Grujić je sa 17 godina debitovao za crveno-bele, a nakon uspeha sa omladinskom reprezentacijom Srbije, sa kojom je postao prvak sveta na Novom Zelandu, počeo je da pruža sjajne partije i u svom klubu.

- Razmišljao sam i odlučio da je za mene i moj napretak najbolje da dođem ovde i pokušam da postanem najbolji što mogu. Želim da igram pred publikom koja je jedna od najglasnijih u Evropi, a dopada mi se i atmosfera na ostalim stadionima u Engleskoj. Volim i da igram pod pritiskom jer to izvlači najbolje iz mene - rekao je Grujić za sajt Liverpula.

Zvezda je ranije saopštila da je Liverpul bio jedan od tri kluba koji je poslao konkretne ponude za Grujića.

Osim Liverpula, Grujića su želeli i Anderleht i Štugart. Zvezda se opredelila da prihvati ponudu "redsa", kao najdizašniju, jer joj je, kako je saopštila, novac bio preko potreban kao finansijska injekcija za rešavanje nagomilanih dugova.

2024 © - Vesti online