Sreda 06.01.2016.
12:21
Tanjug

Ništa on tu ne bi dir'o...

Reuters
Bez promena: Vaterpolo reprezentacija Srbije

Sa šireg spiska od 18 igrača otpali su: Dimitrije Rističević (Partizan), Nemanja Ubović (Breša), Viktor i Strahinja Rašović (Barselona) i Gavril Subotić (Partizan).

Treće evropsko zlato u nizu pokušaće da osvoje: Gojko Pijetlović (Oradea), Dušan Mandić (Pro Reko), Živko Gocić (Solnok), Sava Ranđelović (Breša), Miloš Ćuk (Eger), Duško Pijetlović (Pro Reko), Slobodan Nikić (Galatasaraj), Milan Aleksić (Solnok), Nikola Jakšić (Partizan), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (Pro Reko), Stefan Mitrović (Solnok), Branislav Mitrović (Eger).

- Zadovoljan sam pripremama i igračima koji su bili sa nama. Stalno ponavljam braća Rašović, Ubović, Subotić i Rističević su takođe reprezentativci i ako nastave da ovako rade biće dobro i za njih i za srpski vaterpolo. U ovom trenutku sastav iz Kazanja ima prednost - izjavio je Savić, a prenosi sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Srbija će na šampionatu Evrope, koji se održava od 10. do 23. januara u beogradskoj "Kombank areni", igrati u B grupi protiv selekcija Hrvatske, Francuske i Malte.

2024 © - Vesti online