Utorak 05.01.2016.
12:54
alo.rs, Vestionline

Kristijan i dalje izbegava zatvor, opet mu pozlilo!

youtube.com
"Stalno mi se dešava neko ludilo u glavi"

- Trenutno ležim na aparatima i sa braunilom u veni, spreman da uđem u salu i vrlo se loše osećam. Došao sam u privatnu kliniku, gde mi je nedavno urađena operacija kapilara u glavi, jer mi danima nije dobro. Doktori tvrde da je u pitanju infekcija koja se dogodila dok su prošli put kamerom prolazili kroz uho i da je zbog toga nastala neka upala. Mislim da kriju istinu od mene i da je u pitanju mnogo ozbiljnija stvar i neizlečiva bolest - kaže Kristijan.

- Ni nakon operacija mi nije bilo bolje, već gore. Imao sam jake bolove, koji su mi sevali kroz glavu. Neko ludilo mi se stalno dešavalo u mislima i non-stop mi se spavalo. Bojim se da moje stanje nije benigno kako sam mislio. Prosipaju mi priču o infekciji, a to može da vodi sepsi. I šta onda? Lako je kada sepsa uhvati ruku, nogu, prst jer se taj deo odstrani, a šta će meni da urade? Da mi odseku glavu?! - pita se Golubović dok čeka novu intervenciju.

Golubović je 4. januara podneo zahtev da mu se odloži odlazak na odsluženje kazne iz zdravstvenih razloga.

To je njegov četvrti  zahtev za odlaganje odlaska u zatvor od novembra 2014, kada je pravosnažno osuđen na 8 godina.

On je osuđen zbog preprodaje heroina, u zatvoru je proveo četiri godine, tako da mu je ostalo da odsluži još pola kazne.

2024 © - Vesti online