Četvrtak 20.05.2010.
13:55
Tanjug

Ko je treći Srbin ubijen u Boliviji?

Predrag Čanković iz Zvornika za koga supruga tvrdi da je poginuo

Za druga dva srpska državljanina iz Rume, koja su u petak ubijena Boliviji, slažu se otisci prstiju i imena u ličnim dokumentima, rekao je Dačić i istakao da će MUP tražiti dodatno razjašnjenje vezno tu treću osobu.

Bolivijski list "Los Tiempos“ objavio je da je treći poginuli Predrag S. uz objašnjenje da im nije jasno prezime. Mediji su objavili da se radi o Predragu Čankoviću, koga je supruga prepoznala gledajući vesti

Bolivijska kancelarija Interpola dostavila je Srbiji lične isprave na ime Saše Turčinovića, rođenog 13. oktobra 1970. u Rumi, Bojana Bakule rođenog 1. decembra 1981, takođe iz Rume, kao i Predraga Čankovića, rođenom 25. jula 1972. u Nemačkoj sa prebivalištem u Loznici.

Ministar Dačić je podsetio da već nekoliko godina traju rasprave o zakonu koji će urediti oblast privatnog sektora bezbednosti.

MUP je veoma zainteresovan da se privatni sektor bezbednosti zakonski definiše i da bude deo ukupnog sistema bezbednosti, rekao je Dačić i istakao da će se insistirati da u toj oblasti ne mogu da rade ljudi sa kriminalnim dosijeom i da obuku sprovodi MUP ili drugi državni organi.

2024 © - Vesti online