Nedelja 03.01.2016.
20:51 >> 22:31h
Vestionline

Primera: "Podmornica" razorila Deportivo, Realu samo bod

Reuters
Radost fudbalera Viljareala

Dvostruki strelac za "podmornicu" bio je Bruno, koji je postigao golove u 36. minutu i petom minutu nadoknade vremena.

Deportivo je do tada imao bod u rukama, pošto je Luis Alberto u 48. minutu izjednačio na 1:1.

Duel u La Korunji, pred oko 23.000 gledalca, odlučen je u poslednjim trenucima, kada je Fernando Navaro oštrim startom na jednom od igrača Viljareala, a sudija je pokazao na belu tačku. Bruno je šutirao po sredini gola, a Herman Luks je bio nemoćan na golu domaćeg tima, pošto se bacio u stranu. 

Bruno je prethodno doveo Viljareal u vođstvo posle sjajne asistencije Marija Gaspara, kada je odlično reagovao i poslao loptu u gol Deportiva iz blizine. Tim iz La Korunje se brzo vratio u igru, preko Luisa Alberta, kojeg je odlično proigrao Lukas Martines. 

Srpski fudbaler Antonio Rukavina odigrao je celu utakmicu za pobednički tim. 

U pretposlednjoj utakmici dana, Atletik i Las Palmas su u Bilbau igrali 2:2 i to pošto je domaćin dva puta vodio. Aduriz i Injaki Vilijams su bili strelci za Atletik u 17, odnosno 66. minutu, a izjednačenja i bod gostima doneli su Visente Gomes i Tana, koji su postigli golove u 62. i 81. minutu. 

Fudbaleri Valensije i madridskog Reala igrali su nerešeno 2:2 na prepunoj “Mestalji” u poslednjoj nedeljnoj utakmici 18. kola Primere.

"Kraljevski klub" je dva puta vodio, ali su oba puta izabranici Gerija Nevila uzvraćali i na kraju su izvukli bod iz spektakularnog duela.

Golove za domaći tim postigli su Dani Pareho iz penala i Pako Alkaser, dok su strelci za Madriđane bili Karim Benzema i Garet Bejl.

2024 © - Vesti online