Petak 01.01.2016.
22:15
Vestionline, Tanjug

2016. nam već na početku sprema ledeni šok

Reuters
Već u nedelju sneg

Kako se navodi, u planinskim predelima biće i snežnih nanosi.

Prema prognozi sutra će biti umereno oblačno i uglavnom suvo, a u toku noći jače naoblačenje s kišom i snegom, ponegde i ledenom kišom. Više padavina biće u južnim i centralnim krajevima. Duvaće slab i umeren, jugoistočni i istočni vetar, u toku noći u košavskom području jak. Najniža temperatura biće od -10 do -4, najviša od -2 do 3 stepena.

I u Beogradu će biti umereno oblačno i uglavnom suvo. U toku noći naoblačenje sa slabim snegom. Najniža temperatura -4, najviša 2 stepena.

Prema izgledima vremena za narendih sedam dana, u nedelju će biti oblačno sa snegom, ujutro i pre podne ponegde još s kišom i ledenom kišom. Više padavina biće u južnim i centralnim krajevima.

U košavskom podrucju i planinskim predelima jak jugoistočni vetar, u južnom Banatu povremeno olujni. Stvaranje snežnog pokrivača, u planinskim predelima sa snežnim nanosima.

U ponedeljak će biti vetrovito, kratkotrajni prestanak padavina, a uveče i noću ka utorku i u utorak kiša i sneg, ponegde i ledena kiša. U utorak slabljenje vetra. Od srede malo toplije, povremena naoblačenja sa slabom kišom i snegom.

2024 © - Vesti online