Petak 01.01.2016.
15:06
b92.net

To može samo Rus: “Umro” od alkohola, probudio se u mrtvačnici i vratio na žurku

pixabay.com
Ruska posla

Muškarac se onesvestio nakon što je popio previše alkohola, pa je greškom proglašen mrtvim. Ovaj slučaj na istoku Rusije je prijavljen u sredu, ali nije sasvim jasno kada se tačno dogodio. 

Muškarčevi prijatelji pozvali su hitnu pomoć, a medicinsko osoblje ga je proglasilo mrtvim pre nego što su ga odveli u mrtvačnicu. Ipak, čovek se "vratio među žive" dok dok se nalazio u hladnjači u mrtvačnici. 

- Te noći bili su popunjeni kapaciteti lokalne mrtvačnice. Tela su bila ne samo na policama, nego i na podu hladnjače, gde je premešten naš “mrtav” heroj - izjavio je portparol policije Aleksej Stojev. 

Čovek se u jednom trenutku probudio ne uspevajući da shvati gde se nalazi. Svest mu je bila pomućena zbog uticaja alkohola, a u mraku je osetio da su mu udovi potpuno hladni. U strahu je požurio prema vratima, ali su ona bila zaključana. 

Počeo je da viče za pomoć i da lupa po vratima. Kada su ga čuli stražari, prijavili su slučaj lekarima, a oni su ga prosledili policiji. Kada su policajci otvorili vrata, "čovek koji je vaskrsao" izleteo je u panici iz sobe. Ispitali su ga i zatim pustili. 

Kada se vratio na zabavu, njegovi prijatelji su i dalje pili, ali "u njegovu slavu". Osoba koja je otvorila vrata onesvestila se od šoka. Sahrana se brzo pretvorila u žurku “ponovnog rođenja”.

2024 © - Vesti online