Četvrtak 20.05.2010.
04:21
thesun.co.uk, Vestionline

Nikolas Kejdž: Jedem samo životinje koje lepo vode ljubav

Nikolas Kejdž: Više volim ovoliku ribu da pojedem, nego da mi donesu prase s ražnja
 

Poslednju u nizu... na primer, zanimljivosti, izrekao je poznati holivudski glumac Nikolas Kejdž (36), koji je istakao da ne jede svinjetinu "jer svinje ne upražnjavaju seks dostojanstveno".

"Volim sve životinje. Fasicniran sam ribama, pticama, kitovima, insektima, reptilima... U stvari, ja baš biram šta ću da jedem u skladu sa načinom na koji životinje imaju seks. Mislim da je ptičiji seks dostojanstven, kao i riblji. Ali svinje... To uopšte nije slučaj, zbog toga i ne jedem svinjetinu", rekao je Nikolas Kejdž.

A da biste se podsetili šta sve poznati pričaju, i to bez posledica, izabrali smo za vas neke od najinteresantnijih izjava iz sveta šoubiznisa...

Sijena Miler: Lepe misli o cigaretama

"Volim cigarete. Obožavam ih. Verujem da što imate pozitivniji stav prema pušenju, to je pušenje manje štetno."

Šeron Stoun: Kondomi za seks i priču

"Nosim kondome u mojoj tašni, čak iako nisam imala seks tokom dužeg perioda vremena. Nadam se da ću imati sreće! A nosim ih i da bih mogla da ih dam drugim ljudima kojima su potrebni, ili onima koji može žele samo da razgovaraju."

Kameron Dijaz: Pametan, bre, onaj Isak Njutn...

"Počela sam da primećujem gravitaciju još dok sam bila baš mlada."

Selin Dion: Svi smo nosili njenu bebu

"Kad sam bila trudna, nisam samo ja nosila moje dete, nego čitav univerzum."

Elton Džon: Gej je došao sa najvišeg mesta

"Mislim da je Isus bio saosećajan, super-inteligentan gej muškarac, koji je razumeo probleme čovečanstva."

Silvester Stalone: Neshvaćeni umetnik

"Jedini srećni umetnik je mrtav umetnik, jer jedino kad ste mrtvi ne možete da se menjate. Pošto umrem, verovatno ću se u narednom životu vratiti kao četkica za slikanje."

Džeki Čen: Sloboda ili ne, pitanje je sad

"Nisam baš siguran da li je dobro imati slobodu ili ne. Polako počinjem da osećam da mi Kinezi treba da budemo kontrolisani. Ako nas niko ne bi kontrolisao, mogli biso da radimo šta hoćemo."

Megan Foks: Pogibija i Britni Spirs

"Strah od letenja sam ’razvila’ sa nekih 20 godina. Zbog toga sam morala da smislim neki način da se borim s tim, jer nisam želela da imam napad panike svaki put kad uđem u avion. Znam sigurno da nije moja sudbina da poginem dok slušam albume Britni Spirs, tako da uvek imam slušalice na ušima kad letim - znam da se avion neće srušiti dok slušam Britni."

2024 © - Vesti online