Sreda 30.12.2015.
17:39
b92.net

Bil Kozbi uskoro iza rešetaka?

Fonet/AP
Nekada je bio jedan od omiljenih glumaca, sada se suočava sa tužbom za seksualno zlostavljanje

Kako je objavilo tužilaštvo Pensilvanije, Kozbi se tereti za napad i nanošenje povreda Andrei Konstand, bivšoj radnici Univerziteta Templ.

Sumnja se da je nju Kozbi drogirao i seksualno zlostavljao u Filadelfiji. U pitanju je prva sudska optužnica protiv Kozbija, posle niza optužbi koje su tokom 2014. protiv njega izrečene za veći broj seksualnih napada u poslednjih nekoliko decenija.

Kozbi je pod zakletvom rekao da je sa Andreom Konstand imao seksualni odnos uz uzajamni pristanak. Slučaj je ponovo otvoren, pošto je više od 50 žena istupilo u javnost i optužilo Kozbija (78) za napade ili nepristojno ponašanje.

Njih 35 je svoja svedočanstva zajedno dalo za julsko izdanje "Njujork magazina", da bi se negde u isto vreme pojavila informacija da je i sam Kozbi u jednom pravnom dokumentu priznao da je svojevremeno dao sedative jednoj ženi kako bi imao seks sa njom.

Jedan od omiljenih "TV očeva" iz vremena kada je tumačio lik doktora Hakstabla u legendarnom "Kozbi šou", na neke od optužbi odgovorio je kontratužbama.

2024 © - Vesti online