Četvrtak 31.12.2015.
12:06
A. Zarić - Vestionline

Šta ćete poželeti sebi za 2016? Bolji auto/posao/partnera(ku) ili...

blogmedia.eventbrite.com
Kad se poklope kazaljke, treba da zamislite želju

Osim retrospektive onoga što smo uspeli da uradimo u proteklih 12 meseci, mnogi će analizirati zašto neke želje iz prethodne godine nisu ostvarili i u čemu su grešili. A onda će zamisliti neke nove želje...

Pretpostavljamo da bi većina nas na pitanje "Šta biste poželeli sebi za 2016. godinu?" prvo pomislila na zdravlje. Ustvari, da li bi? Ko ima zdravlje, za njega se ono nekako podrazumeva, pa su želje "praktičnije": želim bolji auto/stan ili neku drugu materijalnu stvar (skupo odelo/haljinu, cipele, nakit/sat...spisak je beskonačan). 

pixabay.com
Želim...

A koliko nas će se zapitati da li smo bili dobri ljudi u 2015. i koliko smo drugih osoba uspeli da usrećimo (makar to bio samo izmamljen osmeh) a koliko svesno da povredimo (bez obzira da li su "zaslužili")? Da li će iko proći samoanalizu i objektivno ispitati svoje ponašanje, a onda možda i priznati sebi da i nije tako dobar čovek kao što misli?

Što bi rekli mudri ljudi, dobrota ne košta ništa - a mnogo vredi. Razmislite o tome…

Učestvujte u našoj anketi, ali budite iskreni prvenstveno prema sebi i svojim željama (anonimna je anketa, pa ćete eventualno slagati samo sebe):

Mi vam želimo da vam se ispuni želja, koja god da je. :)

2024 © - Vesti online