Utorak 29.12.2015.
13:11
Vestionline

Šta je zajedničko Lepoj Breni i Stivenu Sigalu?

Tanjug
Stiven Sigal bluz bend za doček 2016.

Sigal je u ponedeljak sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", u društvu sina i supruge Eli.

Lepa Brena glumica

Vesti

Lepa Brena se oprobala i u glumačkim vodama i snimila je pet filmova - "Tesna koža", "Nema problema" i "Hajde da se volimo" 1, 2 i 3.

Američki glumac je postao čest i rado viđen gost u Srbiji. Poslednji put je u Srbiji boravio pre oko mesec dana. Tada se sastao sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim, sa kojim je razgovarao o saradnji u različitim oblastima, a pre svega o promociji Beograda i Srbije u svetu.

Čuveni glumac i veliki majstor borilačkih veština tom prilikom je najavio da će u Beogradu, u saradnji sa Sportskim društvom Partizan, otvoriti aikido školu pod svojim imenom. 

Ovaj glumac i muzičar ruskog porekla već se dokazao kao prijatelj srpskog naroda jer je na društvenim mrežama podržao Srbiju i pomogao da se prikupi novac za ugrožene posle poplava 2014.

- Obišao sam ceo svet i ne bih mogao da kažem koliko je jedna zemlja zanimljivija od druge. Meni su sve veoma interesantne. Mislim da Srbija ima divnu kulturu, ali i hrabre ratnike, a i ja sam sâm ratnik. Zato poštujem ljude u Srbiji i mislim da ćemo se prepoznati kao ratnici. To može da bude dobar početak - izjavio je Sigal prošle godine, dodajući kako su pravi ratnici "oni ratnici koji se bore za mir, istinu i dostojanstvo".

Sigal ima i puno prijatelja u Srbiji, a oduševljen je našom zemljom i srpskim narodom.

Na reprizi dočeka 1. januara 2016. godine koncert će ispred Doma Narodne skupštine održati folk pevačica Svetlana Ražnatović.

2024 © - Vesti online