Utorak 29.12.2015.
02:46
N. Popović - Vesti

Mlada Srpkinja ubila tek rođene blizance?

V. Sekulić
Blizanci ubijeni nakon rođenja (Foto: Ilustracija)

Policiju su pozvali lekari Ginekološke klinike kantonalne bolnice u Lucernu, kojima se 20-godišnja žena dovezena na hitan na pregled zbog teškog krvaranja iz reproduktivnih organa. Lekari su odmah posumnjali da nešto nije redu i o slučaju izvestili policiju.

Žena je još dok su joj ukazivali prvu lekarsku pomoć priznala da je nedavno rodila bebu i da se ona nalazi u njenoj kući. Policija je odmah otišla na navedenu adresu gde su pronašli jedno mrtvo novorođenče.

- Nešto kasnije policija je majku ponovo podrvrgla ispitivanju i shvatili smo da neke stvari u njenoj iskazu ne štimaju, što je pobudilo dodatne sumnje - izjavio je za medije Simon Kop, portparol kantonalne policije u Lucernu.

- Napokon je priznala da se u njenom stanu nalazi još jedna mrtva beba i da je ona u stvari rodila blizance.

Gde su tačno mrtva novorođenčad pronađena portparol policioje nije želeo da kaže, kao ni pol mrtve dece. Uzrok smrti još nije utvrđen, rezultati obdukcije nisu poznati, pa je moguće da su i mrtvorođena. Ipak, majka je pod sumnjom i zbog toga je u pritvoru. Otac dece je takođe poznat, ali policija naglašava da on nije predmet istrage koja je u toku.

2024 © - Vesti online