Subota 26.12.2015.
23:31
telegraf.rs

Borba i dalje traje: Glumac odlučan da pobedi opaku bolest

Facebook/Marinko Madžgalj
Nema odustajanja: Lečenje u Srbiji daje pozitivne rezultate

Ipak, kako otkrivaju izvori bliski harizmatičnom komičaru i pevaču, Madžgalj se “oseća bolje, nije klonuo duhom, dobrog je raspoloženja i nikad odlučniji da lečenjem u Srbiji pobedi opakog neprijatelja”.

- Kad su mu otkrili rak, letos u julu, već je bio u poodmakloj fazi. Ali on se ne da i nijednog trenutka nije ni pomislio da može da izgubi ovu bitku - kaže izvor blizak glumcu, i dodaje:

- Toliko je jak i pozitivan, da je to je neverovatno i zahvaljujući tome i dobrom lečenju u Srbiji njemu se rak povlači. Nekad više, nekad manje, ali svaka kontrola pokazuje smanjenje - navodi ze Telegraf sagovornik, koji je insistira na anonimnosti, i dodaje da to što su njegovi prodali stan nema veze s lečenjem u inostranstvu.

- Ne ide Maki ni u kakvo inostranstvo. Bio je u Nemačkoj na konsultacijama, ali je odlučio da se leči ovde jer je terapija u Srbiji počela da pokazuje veoma pozitivne rezultate. Veruje lekarima sa Bežanijske kose koji ga vode, a oni su otvoreni i za svaku vrstu alternativnog lečenja - zaključio je izvor blizak popularnom glumcu.

2024 © - Vesti online