Sreda 19.05.2010.
15:08
Vestionline

Rakočević se uželeo reprezentacije

"Imam veliku želju da igram na leto za reprezentaciju. Međutim, ostalo je još da se odigra finale turskog prvenstva protiv Fenerbahčea i trenutno sam maksimalno koncentrisan na te utakmice", rekao je Igor.

Srbin je član turskog Efes Pilsena od prošle godine, a zbog povrede propustio je Evropsko prvenstvo u Poljskoj, kao i šampionat Starog kontinenta 2007.

Rakočević ima ugovor sa turskim klubom do juna 2012. u vrednosti od sedam miliona evra.

Srpski košarkaš je ponikao u Crvenoj zvezdi, a potom je igrao za Budućnost, Minesotu, Pamesu, Real i Taukeramiku. U poslednje dve godine bio najbolji strelac Evrolige.

Efes Pilsen nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Evrolige, a u turskom prvenstvu nalazi na prvom mestu na tabeli sa 20 pobeda i tri poraza.

Nekadašnji internacionalac imao je dosta nesuglasica sa trenerom Efesa Eginom Atamanom, što je po njegovim rečima, završena stvar.

"Sada je sve mnogo bolje. Najvažnije je da ekipa igra odlično i da osvojimo titulu. Nemamo publiku kao Fenerbahče, Galatasaraj ili Bešiktaš, pa skoro i da nemamo prednost domaćeg terena u finalu. Međutim, godinama je takva situacija u Efesu", zaključio je Rakočević. 

2024 © - Vesti online