Subota 26.12.2015.
11:10
Tanjug, Vestionline

I Obama se ponekad "oseća sitnim"

Reuters
I Obama redovno ide u teretanu, ali...

Obama se nalazi na dvonedeljnom porodičnom godišnjem odmoru na Havajima, gde svake godine "puni baterije" i pravi planove kako da država koju predvodi ostane sila u svetskim razmerama. U tome mu pomaže svakodnevni odlazak u teretanu (o čemu bi inače svi trebalo da razmislimo).

Međutim, "problem" je u tome što u teretani vežba sa marincima, a iz filmova znamo da se sa njima ne treba fizički porediti. Ne znamo da li se oni pred Obamom trude previše, ali pretpostavljamo da ipak iskazuju dužno poštovanje prema svom vrhovnom komandantu.

Američki predsednik je ovim putem iskoristio priliku da poseti američku bazu u Kaneohe Beju i uputi najlepše želje povodom Božića vojnicima i njihovim porodicama. Istovremeno je šest pripadnika oružanih snaga SAD ubijenih u poslednjem napadu u Avganistanu nazvao izuzetnim i hrabrim ljudima.

Podsetimo, šestoro američkih vojnika ubijeno je u ponedeljak kada je bombaš-samoubica na motociklu udario u njihovu patrolu kod vazduhoplovne baze u Bagramu, što je bio najpogubniji napad na američke snage ove godine, a odgovornost za napad preuzeli su talibani.

2024 © - Vesti online