Petak 25.12.2015.
19:24
Vestionline, Alo rs

Stanija postaje majka, ali otac nije Kristijan?

Freestyler
Odlučila da postane majka

Dobrojevićeva se konsultovala sa socijalnom službom o mogućnosti da usvoji petogodišnju devojčicu koju je pre dve godine upoznala u sirotištu.

Starleta od tada redovno posećuje ostavljeno dete s kojim provodi vreme igrajući se u domu ili je izvede napolje, u zavisnosti da li od nadležne institucije dobije dozvolu.

- Stanija je malenu M. upoznala kada je delila paketiće za Novu godinu i jako ju je zavolela. Iako je devojčica tada imala samo tri godine, uvukla joj se pod kožu kada joj je tražila da ostane s njom čitavu noć i čita joj bajke. Starleta se svaki put iznova vraćala u sirotište da bi iz Amerike donela poklone detetu, dok je njene vaspitače zvala da se raspita šta joj treba. Stanija se pred ulazak u Farmu raspitivala kakve su joj šanse da usvoji dete - kaže izvor blizak starleti.
 
Starletina najbolja drugarica Tamara Radoman potvrdila je ove navode.

- Stanija je uvek bila humana. Istina je da je u sirotišu upoznala tu devojčicu, koja ima tešku životnu priču, koja je Staniju zbog njenog detinjstva pogodila. Koliko sam upoznata, ona ima u planu da bude zaštitnica ostavljenoj devojčici, da se brine o njenom školovanju i obrazovanju, ali sve ćemo videti kada napusti imanje u Lisoviću - rekla je Tamara.  
 

2024 © - Vesti online