Sreda 23.12.2015.
09:33
alo.rs

Oženio je Severinu, a evo sa kim je mali Keba izlazio pre nje

Z. K. Munja
Nju je, ipak, odveo predo oltar: Igor i Severina Kojić

- Njih dvoje su se videli više puta i sedeli u zajedničkom drušvu, ali je susret na Televiziji KCN, gde je Igor došao s ocem, bio presudan. Keba je nakon tog gostovanja otišao kući, a Nataša i Igor u obližnji kafić, gde su popili piće i razmenili brojeve telefona. Nekoliko dana posle toga, njih dvoje su otišli na večeru, a potom u apartman u blizini Kalemegdana. Njihova viđanja su se i svodila na odlazak na večeru, pa u hostel ili je dogovor bio da se nađu direktno u apartmanu - kaže izvor lista koji je zajednički prijatelj pevačice i Kojića.

On otkriva da ni Nataša ni Igor nisu razmišljali da njihov odnos preraste u konstantno viđanje jer je on uveliko muvao Severinu, dok je Maza bila u braku.

- Među zajedničkim društvom njihova viđanja nisu bila tajna, štaviše Nataša je javno pričala da je Igor razmaženi klinac, ali energičan. Koliko mi je poznato, poslednji put su se videli dve nedelje pred njegovu svadbu i dogovorili se da prekinu svaki vid komunikacije zbog toga što je on postao poznat javnosti, pa bi njihova tajna prošlost mogla da bude otkrivena - prepričava izvor.

facebook.com/Natasa Maza
Šetala "razmaženog, ali energičnog klinca": Nataša Maza

Na pitanje novinara lista "Alo!" o vezi sa Kojićem, Nataša Maza se u prvi mah zbunila.

- Molim vas da ne pišete o tome. Ne želim da komentarišem to jer je Igor sveže oženjen čovek - rekla je pevačica i time potvrdila da se među njima dešavalo nešto što bi moglo da ugrozi njegov brak sa Severinom.

Podsećanja radi, pevačica Nataša Maza, koja je javnosti poznata po pesmama "Trepavice" i "Lepotan", ne krije da je rođena kao muškarac, ali da je posle nekoliko operacija postala žena. Njen nedavni ulazak u rijaliti "Farma" napravio je pompu jer je pre toga u javnosti osvanula njena prepiska s tadašnjim učesnikom policajcem Lepomirom Bakićem u kojoj se dogovoraju za seks.

Nataša: Mali Keba ima velikog, a veliki malog

Na Fejsbuk profilu pevačice Nataše Maze nedavno je osvanuo status u kojem je ona dvosmisleno napisala.

- Mali Keba ima velikog, a veliki malog! Kako je to moguće - pitala je svoje virtuelne prijatelje pevačica kojoj su mnogi poručili da pita njihove supruge Severinu i Olju, na šta im je ona odgovorila da nema potrebe i okačila fotografiju na kojoj se nalaze svi muškarci s kojima je bila, a među kojima su oba Kojića.

- Nataša je Kebu upoznala još pre 12 godina u Požarevcu, gde je tada živela, a on je nastupao na jednom veselju - kaže izvor lista "Alo!".

2024 © - Vesti online