Utorak 22.12.2015.
16:48
Vestionline, Alo rs

VIDEO: Kristijane, pa nije ti Stanija Medenica da ti pere noge!

printscreen
Stanija - loša i veštačka riba

Ako se sećate Jasmina Medenica je prvo izjavila da bi prala Kristijanu noge, a onda mu je i nekoliko puta dokazala koliko ga voli.

Ali Stanija izgleda nije takva. Ona je prvo rekla Kristijanu da može otac da joj bude jer je 17 godina stariji od nje. Ovo je, očigledno, veoma pogodilo žestokog momka te je odmah uzvratio napad.

- Moja žena je godinu dana mlađa od tebe, a izgleda pet puta bolje. Ti si loša i veštačka riba da bi tako pričala. Možeš nekom drugom da budeš ćerka, meni ne možeš. Imaš više bora oko očiju nego ja - vređao je Golubović nekadašnju drugaricu.

Potom se osvrnula na svoje bivše ljubavi:

- Ja imam 30 godina i imala sam veze od po nekoliko godina. Ti kažeš da su tvoje švalerske veze toliko trajale, upoređuješ se sa mnom, a stariji si. Udara te kompleks. Moje veze su bile duge i bile su velike ljubavi.

- Ti si plitka i ne možeš da shvatiš šta ti pričam. Moje mišljenje je da nisi voljena, da nisi volela u životu dovoljno, kad ne možeš jedne obične noge da opereš čoveku koga voliš. To nije ponižavanje - objasnio je Golubović.

- Ti si jedna sirovina i Balkanac koji tako razmišlja. Postoje drugi načini da pokažeš ljubav - odgovorila je Dobrojevićeva.

2024 © - Vesti online