Utorak 22.12.2015.
08:39
Vestionline

Jokanović se dogovorio sa Fulamom

Reuters
Na ceni: Slaviša Jokanović

Jokanović će se tako vratiti tamo gde je prošle sezone ostvario veliki uspeh, pošto je sa Votfordom kroz Čempionšip direktno izborio povratak u Premijer ligu.

Kako navodi pomenuti list, Jokanović nije imao nikakvih problema da dogovori lične finansijske uslove sa londonskim crno-belima sa "Krejven Kotidža".

Preostali deo ove slagalice je dogovor Makabija i Fulama oko obeštećenja koje bi šampion Izraela trebalo da dobije za Jokanovića.

- Lično, ne bih se iznenadio da se Jokanović vrati u Englesku. Navikli smo da treneri našeg kluba odu u inostranstvo - rekao je jedan zvaničnik Makabija koji je želeo da ostane anoniman.

Bivši trener Partizana u junu je sa Makabijem potpisao ugovor na godinu dana vredan 450.000 funti i već posle dva meseca sa ovom ekipom izborio je plasman grupnu fazu Lige šampiona.

Sa druge strane, ekipa Fulama trenutno se nalazi na 18. poziciji u engleskom Čempionšipu, a već je uprava ovog kluba pre nekoliko meseci pokušala da angažuje Jokanovića. Tada finansijska ponuda nije bila zadovoljavajuća, ali su čelnici londonskog kluba sada očigledno vratili sa izdašnijim predlogom.

2024 © - Vesti online